TRÄNINGSLÄGER
I VÄSTERÅS

En avfart bort från E18 i Västerås ligger Rocklundaområdet. Här finns Nordens ledande idrottsområde med mer än två miljoner besökare årligen. Här kretsar allt kring sport! 

Våra TJÄNSTER
  • Bokning av planer/hallar
  • Boendeplanering
  • Bokning/leverans av mat
  • Organiserar transporter
  • Aktivitetstips

Faciliteter/
Hallar

JE Sport Promotion AB har sin bas på Rocklunda i Västerås. Nordens största idrottsplats, med hallar och planer för bland annat hockey, fotboll, bandy, innebandy och handboll. Här finns även elljusspår, gym, hinderbanor och allt ett lag kan behöva för att träna på bästa möjliga sätt.  

KOST & LOGI

Ni fokuserar på träningen – vi tar hand om resten

BOende

Genom våra kontakter med de lokala hotellen i Västerås och den nybyggda stugbyn på Rocklundaområdet kan vi skräddarsy boendet för ert lag under ert besök i Västerås.

Mat

Vill ni äta på restaurang eller vill ni hellre få matlådor levererade till omklädningsrummet? Oavsett vad ni har för önskemål så löser vi det. Allt för att ni ska få fokusera på det som är viktigast – er träning

INOM KORT: TRÄNINGSLÄGER UTOMLANDS

TRÄNA INNEBANDY
I SOLIGA SPANIEN

Att fotbollslag åker på träningsläger vid Medelhavet är inget ovanligt. Snart kan också innebandylag åka till soliga Spanien för ha träningsläger. Lämna en intresseförfrågan genom att klicka på knappen nedan.