VÄSTERÅS INTERNATIONAL FLOORBALL OPEN

En internationell innebandyturnering, sanktionerad av IFF, i Västerås med landslagen från Storbritannien, Nederländerna, Island och Ukraina. 
Med tanke på det fruktansvärda kriget i Ukraina blev turneringen blev en manifestation för fred och spelades under parollen #playforpeace.

UNGDOMSIDROTTGALOR i västerås och Enköping

På uppdrag av Västerås Tidning och Ena Håbo-Tidning har vi arrangerat Ungdomsidrottsgalan i Västerås 2023 och 2024 samt startat Ungdomsidrottsgalan i Enköping under våren 2024.

Barnfestivalen i Västerås 

På uppdrag av Västerås Tidning projektlett Barnfestivalen i Västerås under 2023 och 2024.Den stora festen som är en tradition sedan cirka 25 år tillbaka lockar årligen 20 000 till 30 000 personer till Västerås och är en stor hyllning till alla barn!

Foto: Thörnbergs sportfoto

POOLSPELSAVSLUTNING I Mälarenergi Arena

Tillsammans med Västmanlands innebandyförbund och klubbarna Skälby Sharks, Rönnby Tigers och Västerås innebandy arrangerades en poolspelsavslutning i Mälarenergi Arena. Cirka 50 lag och över 700 spelare deltog och dagens höjdpunkt blev den stora invigningen inför fullsatta läktare. 

Träningsläger för Holländska landslaget i innebandy

Som en uppladdning inför VM-kvalet valde det holländska landslaget i innebandy att lägga sitt träningsläger i Västerås. JE Sport Promotion tog hand om bokningar av boende, träningar och ordnade motståndare till träningsmatcher. 

Camping & Grill Under Summer MEET

I samband med att Summer Meet gjorde comeback efter två års pandemiuppehåll fick JE Sport i uppdrag att driva camping och grillservering vid Örjanparkeringen i Västerås. Tre intensiva dygn, med bemanning från tidig morgon till sen kväll där stora delar av personalen bestod av unga idrottare från Västerås.  

Städning av Cruisingen under Summer Meet 

Under Summer Meet i Västerås samlas tusentals människor längs crusingvägen. Detta innebär att det även blir skräpigt. Med hjälp av lokala idrottslag såg JE Sport Promotion till att crusingvägen blev städad varje morgon under arrangemanget. Dessutom ansvarade vi tillsammans med Skälby IBK för städningen efter den stora marknaden ute på Johannisbergs flygfält.