Foto: Thörnbergs sportfoto

POOLSPELSAVSLUTNING I Mälarenergi Arena

Tillsammans med Västmanlands innebandyförbund och klubbarna Skälby Sharks, Rönnby Tigers och Västerås innebandy arrangerades en poolspelsavslutning i Mälarenergi Arena. Cirka 50 lag och över 700 spelare deltog och dagens höjdpunkt blev den stora invigningen inför fullsatta läktare. 

Träningsläger för Holländska landslaget i innebandy

Som en uppladdning inför VM-kvalet valde det holländska landslaget i innebandy att lägga sitt träningsläger i Västerås. JE Sport Promotion tog hand om bokningar av boende, träningar och ordnade motståndare till träningsmatcher. 

GRillkiosk under MÄLARENERGI STADSLOPP

I samband med Mälarenergi Stadslopp packade vi med oss våra grillar och tält och begav oss ner till Vasaparken i Västerås där vi satte upp ett grillstånd – allt för att mätta löparnas magar och förse dem med välbehövlig energi! Jobbet gjordes på uppdrag av Västerås Friidrottsklubb.

Camping & Grill Under Summer MEET 2022

I samband med att Summer Meet gjorde comeback efter två års pandemiuppehåll fick JE Sport i uppdrag att driva camping och grillservering vid Örjanparkeringen i Västerås. Tre intensiva dygn, med bemanning från tidig morgon till sen kväll där stora delar av personalen bestod av unga idrottare från Västerås.  

Städuppdrag under Summer Meet 2022

Under Summer Meet i Västerås samlas tusentals människor längs crusingvägen. Detta innebär att det även blir skräpigt. Med hjälp av lokala idrottslag såg JE Sport Promotion till att crusingvägen blev städad varje morgon under arrangemanget. Dessutom ansvarade vi tillsammans med Skälby IBK för städningen efter den stora marknaden ute på Johannisbergs flygfält.